Subiect "Re: Pensia de invaliditate" Deschis de la pensie la data: 03/03/2009 3:12pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Re: Pensia de invaliditate
Scris de: la pensie la data: 03/03/2009 3:12pm
Pentru Elena
Conform anexei 3 la legea 19/2000 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie la limita de varsta in 06 august 2021 la varsta standard de pensionare de 60 ani si stagiul complet de cotizare de 30 ani. Calculul l-am facut cu programul „ Varsta de iesire la pensie” de pe site-ul nostru.
Nu avem informatiile necesare sa facem mai multe comentarii privind valoarea pensiei. Aceste informatii sunt continute in decizia de pensie de invaliditate. Acestea sunt:
-Data iesirii la pensie de invaliditate
-Stagiul necesar
-Stagiul complet de cotizare
-Stagiu potential
-Numar de puncte nerealizate
Fara avea aceste date presupunem ca in cazul dv stagiul de gr I v-a dezavantajat pentruca ati beneficiat de un spor de vechime de 8 ani care a micsorat stagiul potential si prin aceasta punctajul suplimentar pentru acest stagiu potential.
De asemeni presupunem ca pensia se va mari pentruca la punctajul realizat la pensionarea anterioara se adauga punctajele relizate pe perioada cat ati lucrat pe timpul cat ati fost pensionata la care se adauga un punctaj pentru stagiul asimilat cat ati primit pensie de invaliditate si se scad punctajele pentru eventualul stagiu potential.
Mai multe si mai clar va putem spune daca ne transmiteti datele de mai sus sau ne transmiteti decizia scanata pe adresa noastra de mail.
Deasemeni credem ca ar fi util sa intrebati la intreprinderea in care ati lucrat in gr I de munca daca acest loc de munca a fost echivalat dupa 1 aprilie 2001 cu grupa conditii deosebite sau conditii speciale.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1