Subiect "calculul pensiei" Deschis de popalucian la data: 10/29/2008 1:27pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calculul pensiei
Scris de: popalucian la data: 10/29/2008 1:27pm
Gen:masculin
Data nasterii:28 oct1948
Stagiul de cotizare:36ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:cum calculez pensia
Re: calculul pensiei
Scris de: la pensie la data: 10/29/2008 2:09pm
Conform anexei 3 la legea 19/2000 si a datei de nastere dv. aveti dreptul la pensie la limita de varsta in mai 2013 la varsta standard de pensionare de 64 ani si 7 luni si stagiul complet de cotizare de 34 ani si 2 luni. Calculul l-am facut cu programul „ Varsta de iesire la pensie” de pe site-ul nostru.
Pentru a intra in program (logare) procedati astfel:
De pe pagina principala se apasa pe butonul Inregistrare din coltul din dreapta sus. In fereastra care se deschide completati Email si Parola si apasati pe butonul Cont nou. In fereastra care se deschide completati Email, Parola si Confirmare Parola si apasati pe inregistrare. Dupa aceasta intrati intr-o fereastra numita Program gratuit de calculare pensie si apasati pe butonul Adauga persoana si intrand intr-o fereastra cu date personale completati datele cerute. Atentie la data de iesire la pensie unde trebuie trecuta cea pentru limita de varsta iar cea de incepere a activitatii trebuie trecuta dupa caz data inceperii facultatii sau a stagiului militar daca este cazul si acestea sunt anterioare. Dupa aceasta apasati butonul Continuati si se intra in pagina cu datele pentru primul an. Aici cititi legenda pentru completarea coloanei de cod. Completati an cu an salariile si sporurile avute. In cazul cand se vrea calcularea pensiei anticipate sau anticipate partiale nu trebuie completate perioadele asimilate ( facultate, stagiul militar sau pensie de invaliditate). Este bine sa cititi in prealabil Erori comise la utilizare programului de pe Forum pentru a fi evitate.
In pagina de intrare in care vi se cer datele personale la rubrica “data de iesire la pensie “completati data de iesire la pensie la limita de varsta adica mai 2013..
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1