Subiect "Buna ziua," Deschis de Pensionar la data: 08/01/2013 12:13pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Buna ziua,
Scris de: Pensionar la data: 08/01/2013 12:13pm
Stimati Domni,administratori,ai siteului ‘’WWW.LAPENSIE.COM’’




Nu imi ajung degetele sa numar greselile dvs,si in ciuda acestui fapt desi oamenii va comunica si VA INVATA !!, legile,continuati cu impertinenta sa mintiti.

SPRE EXEMPLU : 6 PERSOANE AU INTRAT PE SITE-UL DVS PENTRU A-SI CALCULA PENSIA PENTRU LIMITA DE VARSTA,IN SENSUL CA TOATE 6 AU FOST NASCUTE IN LUNA AUGUST 1951,IESIND LA PENSIE IN LUNA APRILIE,IUNIE,IULIE 2010.TOATE ACESTE PERSOANE BENEFICIAZA DE REDUCEREA VARSTEI STANDARD DE PENSIONARE DE 8 ANI.

IN URMA SISTEMULUI DVS DE CALCUL STAGIUL COMPLET DE COTIZARE A FOST DE 35 DE ANI( cat de tupeisti trebuie sa fiti )..

Toate aceste persoane au castigat in instanta stagii complete de cotizare de 32 de ani si 8 luni sau mai mici..

Dupa ce aceste persoane au castigat( numai in acest oras suntem 6 care ne cunoastem intre noi , caci la nivel de tara sunt in jur de 460 de persoane cu care am discutat si au castigat ) stagii complete de cotizare de 32,6..8. ani si mai mici sistemul dvs de calcul continua cu nesimtire sa sustina ca stagiul nostru de cotizare este de 35 de ani !


Domnilor,ca avocati nu sunteti sigur,deoarece daca va considerati avocati si interpretati legea astfel este clar ca aveti indrumari superioare de a minti si amagi cu nerusinare pensionarii care au lucrat o viata pentru o pensie..

Primul lucru pe care vreau sa il evidentiez este ca in baza legii 19/2000,pentru cei care beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare stagiul complet de cotizare nu este de 35 de ani ci este cel corespunzator anexei nr.3 intervalului datei de iesire la pensie.

IN FINAL VA ROG SA PUBLICATI LA DATELE DE CONTACT NUMELE AVOCATIL0R DVS,daca se pot numi avocati deoarece interpreteaza legea eronat si conduc oamenii in eroare,(deoarece sunt persoane care nu cunosc legea 19/2000 respectiv 263/2010),prin simplu motiv ca afirma stagii de cotizare si varste de pensionare in complicitate cu anumite case sectoriale de pensii..

AVETI 15 ZILE SA CORECTATI SISTEMUL DE CALCUL AUTOMAT DE PE SITE SAU INCHIDETI SITEUL !

MENTIONEZ CA DACA ACEASTA MASURA NU VA FI LUATA SI VETI CONTINUA SA MINTITI LUMEA CU PRIVIRE LA DREPTURILE PENTRU CARE AU MUNCIT O VIATA ASOCIATIA PENSIONARILOR CARE A CASTIGAT IN INSTANTE STAGIILE SI VARSTELE (DE CARE DVS ATI SPUS CA NU POT BENEFICIA ),VOR DEPUNE TOATE SENTINTELE SI DECIZIILE IREVOCABILE DATE DE INSTANTELE JUDETELOR DIN CARE FAC PARTE IMPREUNA CU RASPUNSURILE PRINTATE ALE SITE-ULUI DVS INCLUSIV MINCIUNILE AFISATE LA ZI !

DACA NU VA VETI CONFORMA IN STERGEREA MINCIUNILOR SI SPUNEREA ADEVARULUI VETI FI PRIN URMARE CONSIDERATI COMPLICI LA ACEST FURT CARE VA FI COMUNICAT MASS MEDIEI IMPREUNA CU DEMERSUL INAINTAT CURTII EUROPENE A DREPTURILOR OMULUI !

AVETI 15 ZILE !

SPOR LA TREABA !
Re: Buna ziua,
Scris de: LaPensie.com la data: 08/05/2013 9:40am
Programele sunt destinate situatiilor standard si nu putem cuprinde toate situatiile particulare iar unele erori sunt inevitabile celor care fac aceasta gratuit.

Site-ul nostru nu da si nu ia pensii, nu e finantat de vreo institutie, de la guvern sau din banii pensionarilor. Daca sint erori ne cerem scuze, incercam sa le corectam daca se poate, si mergem mai departe.


Legea nu e asa clara cum incercati sa sugerati dumneavoastra, ca dovada ca a trebuit sa va judecati ca sa va cistigati drepturile.

Incepand cu 01 aprilie 2001 a intrat in vigoare legea pensiilor 19/2000 care prevedea o crestere esalonata a varstei standard de pensionare si a stagiului complet de cotizare pe o anumita perioada. Perioada de crestere a acestora a fost prevazuta in tabelul din anexa 3 la legea 19/2000.

Deoarece acest tabel a fost conceput gresit si facea posibila o interpretare avantajoasa pensionarilor Ministerul Muncii care a conceput si legea pensiilor a conceput un alt tabel mai clar fara posibilitatea interpretarii si a fost publicat in anexa 9 a normelor de aplicare a legii pensiilor 19/2000 norme aprobate prin Ordinul 340/2001

Acest tabel din anexa 9 de la normele de aplicare a legii pensiilor 19/2000 a fost aplicat tuturor pensionarilor iesiti la pensie conform acestei legi pana la abrogarea acesteea in 01 ianuarie 2011.

Pe perioada 01 aprilie 2001 – 01 ianuarie 2011 unii pensionari care au iesit la pensie cu reducerea varstei de pensionare pentru stagii in grupele de munca au deschis actiuni in justitie pentru a beneficia de stagii complete de cotizare mai mici prin interpretarea tabelului din anexa 3 la legea pensiilor 19/2000.

Acestia nu au avut castig de cauza pe perioada cat aceasta lege a pensiilor a fost in vigoare fiindca nu aveau dreptate (dupa parerea instantei) si pentru ca prin admiterea actiunilor se creea o isterie generala deoarece puteau sa beneficieze de aceasta interpretare sute de mii de pensionari sau chiar milioane carora urma sa li se recalculeze pensile.

Dupa ce legea pensiilor 19/2000 a fost abrogata procurorul general de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a deschis o actiune la acesta institutie si a obtinut emiterea unei decizii a ICCJ prin care dadea castig de cauza numai celor care la data de 01 ianuarie 2011 erau in litigiu cu Casa de Pensii. Acestia erau in numar de 400 – 500 in toata tara.

Trecind peste tonul dumneavoastra de mahala va pot spune ca intre site-ul nostru si dumneavoastra nu exista un contract de prestari servicii, nu ne platiti si nu va furnizam nimic. Nu sinteti nici macar obligat sa ne vizitati, nici sa ne cereti parerea (care e doar o parere). Cum spuneti, nu sintem avocati, nici nu pretindem sa fim, nu dam sfaturi legale si nici nu pretindem ca sint, nu stiu de unde ati ramas dumneavoastra cu aceasta impresie.

Va rog sa furnizati numele si adresa dumneavoastra ca oamenii sa stie unde pot obtine raspunsuri "legale".

Si cum bine spuneti:

SPOR LA TREABA !
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1