Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:am pensie de urmas de la tatal meu ,care a lucrat in ministerul de interne,am 26 de ani si am gradul de invaliditate 2 pot sa o pastrez pe aceasta daca lucrez cu carte de munca
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:am pensie de urmas de la tatal meu ,care a lucrat in ministerul de interne,am 26 de ani si am gradul de invaliditate 2 pot sa o pastrez pe aceasta daca lucrez cu carte de munca
In sistemul public de pensii este posibil numai daca venitul obtinut lunar este sub o patrime din salariul mediu pe economie luat in calcul pentru bugetul asigurarilor sociale de stat, care se modifica annual.
Dar cum pensia dv de urmas nu a fost acordata conform legii pensiilor in sistemul public de pensii (19/2000) ci conform legii pensiilor 164/2001, pentru militari, am cautat in aceasta lege si nu am gasit asemenea restrictie.
Va sfatuim sa cereti informatii la cei care se ocupa cu acest sistem de pensii.
Dar cum pensia dv de urmas nu a fost acordata conform legii pensiilor in sistemul public de pensii (19/2000) ci conform legii pensiilor 164/2001, pentru militari, am cautat in aceasta lege si nu am gasit asemenea restrictie.
Va sfatuim sa cereti informatii la cei care se ocupa cu acest sistem de pensii.