Gen:F
Data nasterii:06.12.1949
Stagiul de cotizare:21 ani
Alte date:
Intrebare:va rog sa-mi spuneti cat o sa iau pensie, daca depun actele in ianuarie 2009 si daca mai pot lucra norma intreaga dupa ce ies la pensie.
Data nasterii:06.12.1949
Stagiul de cotizare:21 ani
Alte date:
Intrebare:va rog sa-mi spuneti cat o sa iau pensie, daca depun actele in ianuarie 2009 si daca mai pot lucra norma intreaga dupa ce ies la pensie.
Conform anexei 3 la legea 19/2000 si a datei de nastere dv. aveti dreptul la pensie la limita de varsta din martie 2008 la varsta standard de pensionare de 58 ani si 3 luni, stagiul complet de cotizare de 26 ani si 6 luni si stagiul minim de cotizare de 11 ani si 6 luni. Calculul l-am facut cu programul „ Varsta de iesire la pensie†de pe site-ul nostru.
Nu putem sa apreciem valoarea pensiei deoarece ea depinde de salariile avute pe toata perioada de cotizare.
Dupa pensionarea la limita de varsta aveti dreptul sa lucrati si cu o norma intreaga si chiar mai mult, cu acordul angajatorului.
Nu putem sa apreciem valoarea pensiei deoarece ea depinde de salariile avute pe toata perioada de cotizare.
Dupa pensionarea la limita de varsta aveti dreptul sa lucrati si cu o norma intreaga si chiar mai mult, cu acordul angajatorului.