Gen:M
Data nasterii:22.04.1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: De ce nu raspundeti la toate intrebarile ?
V-am adresat o intrebare acum cateva zile, care nici nu a fost afisata. Exista anumite criterii , pe care nu le stiu eu sau selectati si aici ce va convine si ce nu ?
Stagiul de cotizare:
Alte date:
V-am adresat o intrebare acum cateva zile, care nici nu a fost afisata. Exista anumite criterii , pe care nu le stiu eu sau selectati si aici ce va convine si ce nu ?
RADUCANU LAURENTU :Daca nu a fost afisata,cred ca este vina dv.,trebuia sa verificati,va rog sa o puneti din nou.
Stagiul de cotizare:
Alte date:
RADUCANU LAURENTU :
Stagiul de cotizare:
Alte date:
...domnule Raducanu cred ar trebui sa multumim acestor oameni care raspund aici si care sunt sunt benevoli, o fac din cumsecadenie, eu zic sa le multumim pentru amabilitate si sa fim mai intelegatori! cu stima
Scopul site-ului este sa ajutam pe cei mai putin informati si in acest caz nu putem sa aplicam criterii de selectie.
Daca nu cunoastem raspunsul recunoastem aceasta si ii sfatuim sa se adreseze in alta parte.
Stergem de pe site numai mesajele care se repeta si pe cele fara continut.
In acest caz este buna solutia propusa de domnul Valentin si fara sa va suparati sa repetati mesajul.
Multumim domnului Valentin si doamnei Mari pentru intelegere.
Daca nu cunoastem raspunsul recunoastem aceasta si ii sfatuim sa se adreseze in alta parte.
Stergem de pe site numai mesajele care se repeta si pe cele fara continut.
In acest caz este buna solutia propusa de domnul Valentin si fara sa va suparati sa repetati mesajul.
Multumim domnului Valentin si doamnei Mari pentru intelegere.