termen de depunere dosar de pensionare anticipata
Scris de: stan mihaela la data: 01/03/2012 10:39am
Scris de: stan mihaela la data: 01/03/2012 10:39am
Gen:F
Data nasterii:2.06.1954
Stagiul de cotizare:37 ani si 6 luni
Alte date:
Intrebare:Incepand cu luna ianuarie vreau sa-mi depun dosarul de pensie anticipata.
Cate zile am la dispozitie ( care este termenul )sa-mi depun dosarul ?
Data nasterii:2.06.1954
Stagiul de cotizare:37 ani si 6 luni
Alte date:
Intrebare:Incepand cu luna ianuarie vreau sa-mi depun dosarul de pensie anticipata.
Cate zile am la dispozitie ( care este termenul )sa-mi depun dosarul ?
Re: termen de depunere dosar de pensionare anticipata
Scris de: la pensie la data: 01/04/2012 4:30am
Scris de: la pensie la data: 01/04/2012 4:30am
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in 02 martie 2014 la varsta standard de pensionare de 59 ani si 9 luni si stagiul complet de cotizare de 29 ani si 6 luni.
Aveti dreptul la pensie anticipata nediminuata.
La depunerea dosarului de pensie nu exista niciun termen ci va trebui sa va faceti unele calcule si anume.
Daca angajatorul va permite si dv vreti sa lucrati pana la primirea deciziei de pensionare puteti depune dosarul de pensie fara a inceta activitatea. La primirea deciziei de pensionare incetati activitatea si depuneti la casa de pensii dovada incetarii activitatii iar pensia va fi platita din data depunerii acestei dovezi.
Daca doriti sa incetati activitatea la depunerea dosarului de pensie si dovada incetarii activitatii sa o anexati dosarului de pensionare trebuie sa va grabiti deoarece nu mai primiti salariu de la data incetarii activitatii iar pensia va fi platita de la data depunerii dosarului de pensie (dovada incetarii activitatii).
Aveti dreptul la pensie anticipata nediminuata.
La depunerea dosarului de pensie nu exista niciun termen ci va trebui sa va faceti unele calcule si anume.
Daca angajatorul va permite si dv vreti sa lucrati pana la primirea deciziei de pensionare puteti depune dosarul de pensie fara a inceta activitatea. La primirea deciziei de pensionare incetati activitatea si depuneti la casa de pensii dovada incetarii activitatii iar pensia va fi platita din data depunerii acestei dovezi.
Daca doriti sa incetati activitatea la depunerea dosarului de pensie si dovada incetarii activitatii sa o anexati dosarului de pensionare trebuie sa va grabiti deoarece nu mai primiti salariu de la data incetarii activitatii iar pensia va fi platita de la data depunerii dosarului de pensie (dovada incetarii activitatii).