Gen:feminin
Data nasterii:16.02.1963
Stagiul de cotizare:33+
Alte date:grupa a doua 15/7luni
Intrebare:Bună ziua,mi.a venit decizia de pensionare cu data de 16.07.2020.Banii vor fi pe card.Inca nu am încasat nimic.Intreb,am voie sa mai lucrez câteva luni?am ieșit datorita grupei de munca.Nu as vrea sa mă trezesc că trebuie să dau pensia înapoi.Mai pot lucra câteva luni de zile.?
Stagiul de cotizare:33+
Alte date:grupa a doua 15/7luni
Intrebare:Bună ziua,mi.a venit decizia de pensionare cu data de 16.07.2020.Banii vor fi pe card.Inca nu am încasat nimic.Intreb,am voie sa mai lucrez câteva luni?am ieșit datorita grupei de munca.Nu as vrea sa mă trezesc că trebuie să dau pensia înapoi.Mai pot lucra câteva luni de zile.?
Deoarece ati primit decizie pentru pensie pentru limita de varsta aveti dreptul sa cumulati pensia cu salariul obtinut pe contract de munca si deci daca veti lucra in continuare nu vi se va suspenda pensia dar conform codului muncii ar trebui sa comunicati angajatorului pensionarea cu pensie pentru limita de varsta si daca acesta este de acord sa va incheie un nou contract de munca.
Daca nu comunicati angajatorului pensionarea si continuati sa lucrati, codul muncii nu prevede pedepsirea.
Daca nu comunicati angajatorului pensionarea si continuati sa lucrati, codul muncii nu prevede pedepsirea.
Gen:feminin
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: mulțumesc,deja am comunicat.Daca lucrez se percepe impozit suplimentar cumva?
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: mulțumesc,deja am comunicat.Daca lucrez se percepe impozit suplimentar cumva?