Bună ziua,
Am făcut o simulare pe siteul dvs ref la cuantumul pensiei. Vă rog să-mi spuneți dacă pensia calculată în secțiunea Calcul pensie cuprinde și sumele aferente punctelor de stabilitate.
Mulțumesc
Am făcut o simulare pe siteul dvs ref la cuantumul pensiei. Vă rog să-mi spuneți dacă pensia calculată în secțiunea Calcul pensie cuprinde și sumele aferente punctelor de stabilitate.
Mulțumesc
Programul de pe acest site nu a fost modificat conform prevederilor noii legi a pensiilor 360/2023 insa pentru dv vom face o analza a datelor introduse avand in vedere stagiul de cotizare realizat pana la data de 01 ianuarie 2026, deoarece pana aceasta data avem datele generale care intra in calcul.
In acest sens va precizam ca pana in decembrie 2025 dv aveti realizat urmatorul punctaj (luand in calcul si punctajul pentru sporul de vechime intre martie 1986 - martie 1992) :
- Puncte anuale pentru perioada lucrata = 49,27425 puncte
- Puncte anuale suplimentare pentru perioada lucrata in grupa de munca = 2,45834 puncte.
- Puncte anuale pentru stagiul militar = 0,25 puncte
- Puncte anuale stabilitate = 9,0833 puncte
- Total puncte anuale = 61,06589 puncte
Pentru acest punctaj rezulta o pensie pentru limita de varsta de 4947 lei.
In acest sens va precizam ca pana in decembrie 2025 dv aveti realizat urmatorul punctaj (luand in calcul si punctajul pentru sporul de vechime intre martie 1986 - martie 1992) :
- Puncte anuale pentru perioada lucrata = 49,27425 puncte
- Puncte anuale suplimentare pentru perioada lucrata in grupa de munca = 2,45834 puncte.
- Puncte anuale pentru stagiul militar = 0,25 puncte
- Puncte anuale stabilitate = 9,0833 puncte
- Total puncte anuale = 61,06589 puncte
Pentru acest punctaj rezulta o pensie pentru limita de varsta de 4947 lei.