Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:V-AS RUGA S-A MA AJUTATI INTR-O DILEMA.In noiembrie 2008 am calculat cu ajutorul programului dvs o pensie de limita de varsta respectid instructiunile programului,am introdus datele persoanei,si salariile din cartea de munca ,rezultatul fiind total puncte realizate 56.70162 cu un punctaj mediu de 1.78120 si o pensie estimativa de 1200 RON.Problema este ca fata de decizia de pensionare emisa de casa de pensii unde punctajul este de 41.99496 cu in punctaj mediu de 1.23515 si pensia de 862 RON - diferenta este destul de mare.Am facut contestatie la casa de pensie si am primit urmatoarele documenta:Salariile medii pe baza carora s-a calculat punctajul;Punctajul anual si Date privitoare la activitatea in munca .La fel nu stiu cum sa verific celelalte documente pe care le am a acestei pensii.Din anul 1967 pana in anul 2002 am putut sa verific salarii dar dupa accea i-mi apare suma contribuitiva si nu mai pot verifica pina in 2008 si nu stiu cum sa fac .Ma puteti ajuta cum sa fac sa aflu de unde este diferenta.Va multumesc