Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie si as avea nevoie de opinia dumneavoastra. In data de 10.09.2025 a fost emisa o adeverinta de venituri, insa aceasta continea erori de calcul, motiv pentru care nu am depus-o la dosarul de pensie inregistrat pe 12.09.2025. In luna noiembrie 2025 am primit decizia de pensionare.
Recent, am solicitat o noua adeverinta, corecta, iar in cuprinsul acesteia se mentioneaza anularea adeverintei din 10.10.2025, desi aceasta nu a fost depusa la Casa de Pensii.
Va rog sa-mi spuneti cum este mai bine sa procedez la depunerea noii adeverinte pentru recalcularea pensiei si daca este necesar sa fac vreo mentiune sau adresa explicativa catre Casa de Pensii
Multumesc,
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie si as avea nevoie de opinia dumneavoastra. In data de 10.09.2025 a fost emisa o adeverinta de venituri, insa aceasta continea erori de calcul, motiv pentru care nu am depus-o la dosarul de pensie inregistrat pe 12.09.2025. In luna noiembrie 2025 am primit decizia de pensionare.
Recent, am solicitat o noua adeverinta, corecta, iar in cuprinsul acesteia se mentioneaza anularea adeverintei din 10.10.2025, desi aceasta nu a fost depusa la Casa de Pensii.
Va rog sa-mi spuneti cum este mai bine sa procedez la depunerea noii adeverinte pentru recalcularea pensiei si daca este necesar sa fac vreo mentiune sau adresa explicativa catre Casa de Pensii
Multumesc,
Opinia noastra este sa depuneti ultima adeverinta la Casa de pensii si eventual in cererea de recalculare sa dati informatii suplimentare, mentionand ca in prima adeverinta (in mesaj sunt doua date) erau erori. Faptul ca prima adeverinta este inlocuita de angajator este o recunoastere ca aceasta nu era corecta.
La depunerea celei de a doua adeverinta cereti si opinia functionarilor Casei de pensii.
La depunerea celei de a doua adeverinta cereti si opinia functionarilor Casei de pensii.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc (am gresit! este 10.09)
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc (am gresit! este 10.09)
Radu Alexandru :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Multumesc,
Nu este nici-o problemă că în a doua adeverință scrie că anulează pe prima, care de fapt nu ați depus-o.
Eu am avut aceiași problema, cu adeverința greșită, am cerut alta modificată, s-a specificat in a doua că anulează pe prima, asta fiind în 2011, eu m-am pensionat în 2019 am depus a doua adeverință și nu am avut probleme.