Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua!
Pe o adeverinta de venituri este mentionat: "Prezenta adeverinta a fost eliberata în baza statelor de plata/fluturasi de salariu/carnet de munca aflate in arhiva societatii". In Anexa 6 din legea 360/2023 este mentionat doar "state de plata". Este corecta formularea angajatorului? Am incercat sa le spun sa respecte Anexa 6, dar nu au vrut.
Multumesc,
Multumesc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua!
Pe o adeverinta de venituri este mentionat: "Prezenta adeverinta a fost eliberata în baza statelor de plata/fluturasi de salariu/carnet de munca aflate in arhiva societatii". In Anexa 6 din legea 360/2023 este mentionat doar "state de plata". Este corecta formularea angajatorului? Am incercat sa le spun sa respecte Anexa 6, dar nu au vrut.
Multumesc,
Multumesc!
Radu Alexandru :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua!
Multumesc,
Multumesc!
Nu este nici-o problemă dacă au menționat documente în plus, doar daca erau în minus fata de cerințe era problemă.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc!