Subiect "Capcanele Legii Pensiilor" Deschis de Alex la data: 03/24/2010 12:10pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Capcanele Legii Pensiilor
Scris de: Alex la data: 03/24/2010 12:10pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Consider că la pagina din site, la capitolul „Capcanele Legii Pensiilor 19 / 2000”, este corect să se folosească, în locul sintagmei „Noua lege unitara a pensiilor...”, sintagma „Proiectul Legii unitare a pensiilor...”, în formulările de mai jos:
...prevede ca trecerea de la pensia anticipata sau anticipata partiala la pensia la limita de varsta sa se faca automat fara cerere la data cand pensionarul are acest drept.
...prevede ca trecerea de la pensia de invaliditate la pensia la limita de varsta sa se faca automat iar alegerea pensiei avantajoase sa se faca deasemeni fara cerere.
Aceasta deoarece s-ar putea ca formulările din actualul proiect, aflat deabia la începutul procesului legislativ şi anume în discuţia comisiilor din Parlament, să fie diferite de cele care vor fi în Legea unitară a pensiilor, ce va fi publicată în Monitorul Oficial, cândva în anul 2010.
Re: Capcanele Legii Pensiilor
Scris de: la pensie la data: 03/29/2010 3:38am
Aveti dreptate formularile dv sunt corecte si vom incerca sa le introducem pe lista modificarilor de pe site care este destul de mare deoarece avem multe erori de indreptat.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1