Subiect "casa de pensii sector 3 NU ANALIZEAZA Cartea de munca ci copiaza rubricile ca un robot" Deschis de RADULESCU Maria la data: 10/25/2010 2:39pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
casa de pensii sector 3 NU ANALIZEAZA Cartea de munca ci copiaza rubricile ca un robot
Scris de: RADULESCU Maria la data: 10/25/2010 2:39pm
Gen:F
Data nasterii:01.10.1951
Stagiul de cotizare:STAGIU COMPLET + Facultate 5 ani la zi
Alte date:din noiembrie 1993, pana la 1 septembrie 2010: functionar public la Primaria Capitalei
Intrebare:pentru perioada 1993 - 2000 in cartea de munca s-a completat sporul de vechime NUMAI la primul rand al fiecarei pagini; daca SE ANALIZEAZA INSCRISURILE fiecarui rand se poate observa- in mod logic- faptul ca desi procentul de vechime nu a mai fost completat si pe restul randurilor pana la finele paginii, el este acelasi. Deci NU e normal a se copia ca un robot!
Casa de pensii sect 3 mi-a spus ca mi-a considerat sporul de vechime DOAR pentru rubricile unde acest procent a fost scris explicit.
Casa considera ca acolo unde SPORUL DE VECHIME nu este scris explicit, acest spor este inclus in salariu.
Dar se vede ca salariul este acelasi cu cel de la rubrica de pe randul intai al paginilor, ceea ce difera este doar valoarea COMPENSATIILOR!
Nr inregistrare depunere dosar pensie: 956749/ 12.08.2010. Rog recalcularea pensiei !

Multumesc mult!
Re: casa de pensii sector 3 NU ANALIZEAZA Cartea de munca ci copiaza rubricile ca un robot
Scris de: la pensie la data: 10/26/2010 8:49am
Noi nu avem nici o legatura cu Casa de Pensii si cu atat mai putin sa hotaram recalcularea pensiei dv.
Daca dupa aprilie 1992 sporurile nu au fost incluse in salariul inscris in carnetul de munca gresala se datoreaza functionarului care a completat acest carnet de munca. Functionarul de la Casa de Pensii nu lucreaza conform logicii ci conform unor instructiuni.
Pentru a putea analiza daca a fost facut corect calculul pensiei cereti la Casa de Pensii “Buletinul de calcul al pensiei” si daca din analiza acestuia deduceti ca nu a fost luat in calcul venitul total (inclusiv sporul de vechime) cereti de la angajator o adeverinta cu veniturile defalcate pe perioada in discutie pe care o depuneti la Casa de Pensii cu cerere de recalculare a pensiei.
Nu uitati sa va facei o copie de pe aceasta adeverinta pe care scrieti numarul de inregistrare al acesteia la registratura Casei de Pensii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1