Subiect "modalitate calcul pensie" Deschis de Calinescu Cristina la data: 10/28/2011 8:34am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
modalitate calcul pensie
Scris de: Calinescu Cristina la data: 10/28/2011 8:34am
Gen: F
Data nasterii: 05.11.1958
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: 1)In softul utilizat de d-voastra nu se pot lua in calcul contractele cu part time care ajuta la stabilirea corecta a vechimii in munca si totodata sa poata fi luate in calcul in mod coect la suma punctajelor anuale.
2) Daca ai un contract de munca de baza si ai si contracte cu timp redus in acelasi tim, cum se calculeaza vechimea in munca? Se adauga si aceste contracte cu timp partial?
Re: modalitate calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 10/30/2011 12:21pm
Programul nostru de calcul poate fi folosit si in cazul in care ati lucrat cu program partial la alt loc de munca. Pentru ca sumele castigate la al doilea loc de munca sa fie luate in calculul punctajelor anuale le puteti introduce in coloana “Sporuri” in “suma fixa”
Este adevarat ca programul nostru introduce o eroare in cazul in care pe perioada lucrata cu al doilea loc de munca la locul de munca principal ati beneficiat de sporuri in % care au fost introduse in coloana “Sporuri” “%”. Daca va hotarati sa folositi programul introduceti datele pentru locul de munca de baza si reveniti cu precizarea perioadei lucrate cu al doilea loc de munca pentru a va da instructiuni suplimentare.
Deasemeni va prevenim ca programul nu a fost inca actualizat conform legii pensiilor 263/2010 si dupa terminarea introducerii datelor va vom preciza cum trebuie interpretat rezultatul final.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1