Subiect "pierd date le introduse in program? pot adauga o adeverinta care lipseste/" Deschis de julieta dogaru la data: 12/12/2008 2:21pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pierd date le introduse in program? pot adauga o adeverinta care lipseste/
Scris de: julieta dogaru la data: 12/12/2008 2:21pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: pierd date le introduse in program? pot adauga o adeverinta care lipseste/
Scris de: la pensie la data: 12/12/2008 3:59pm
Datele nu le pierdeti. Ele raman inregistrate in program si puteti sa le vizualizati, completati sau stergeti cand doriti reintrand in program (logandu-va) prin procedeul asemanator cu cel utilizat prima oara.
De pe pagina principala se apasa pe butonul “Logare” din coltul din dreapta sus. In fereastra care se deschide completati “Email” si “Parola” si apasati pe butonul “Logare”. Daca ati uitat parola faceti click pe “Ati uitat parola?” si programul va trimite parola pe mailul dv.
Noi am verificat datele introduse de dv si avem urmatoarele observatii.
-Nu ati introdus sporul de vechime in program. Programul nostru nu deduce automat sporul de vechime cum face programul Casei de Pensii. Pentru a-l determina cititi pe forum informatiile date de noi la : “Sporul de vechime”
-Pe pagina cu date personale in caseta “Data de iesire la pensie la limita de varsta" ati completat gresit data de 1 ianuarie 2009. Data de iesire la pensie la limita de varsta conform datei de nastere si prevederilor anexei 3 la legea pensiilor 19/2000 este 14 octombrie 2024.
Daca beneficiaza de conditii pentru care se acorda reducerea varstei standard de pensionare sau a stagiului complet de cotizare va rugam sa le trimiteti prin mail sau puneti-le pe forum si va spunem noi cum trebuie sa calculati punctajul mediu dupa calculul punctajului total. La fel si daca doriti sa calculati altfel de pensie decat cea la limita de varsta ,de exemplu pensie de invaliditate.
Nu intelegem ce doriti sa intrebati referitor la adeverinta. Daca aveti o adeverinta de sporuri le puteti introduce in program la fel cu datele inscrise in carnetul de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1