Subiect "Pensie" Deschis de Maria la data: 02/09/2019 12:57pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie
Scris de: Maria la data: 02/09/2019 12:57pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:de ce nu se măresc toate pensiile care au lucrat in grupa 1 ,trebuie sa ai 25 De ani Gr 1 de ce se face discriminare între pensionari ,să mărească domnule pensia dacă am c lucrat 5 ani Gr 1 să mărească pe acei 5 ani daca am lucrat 21 de ani Gr 1 să mărească pe acei 21 de ani de ce măresc numai daca ai 25 de ani de Gr 1 tot că sa nu beneficieze toți oamenii , o bătaie de joc, sa le dați domnule la parlamentari că și așa fura și se îmbogățesc pe spinarea oamenilor votul meu va fi 0 la alegeri ,m-am saturat de acesti politicieni
Re: Pensie
Scris de: la pensie la data: 02/11/2019 3:34am
Doamna Maria cu tot respectul pe care il avem pentru toti vizitatorii acestui site din randul carora faceti parte si dv va spunem ca gresiti.
Nu noi dam bani la parlamentari sau la pensionari si nu “avem nici in clin si nici in maneca cu aceia care dau”. Noi incercam sa va ajutam cu informatii si lamuriri in domeniul legislatiei pensiilor.
Banii se dau conform unor legi facute de acei parlamentari pe care vedem ca nu-i iubiti si cu care de multe ori nici noi nu suntem de acord dar noi nu comentam pentruca tinta site-ului nostru nu sunt parlamentarii ci pensionarii.
Si pentru a va dovedi ca facem cele declarate mai sus va informam ca legislatia pensiilor prevede asa cum spuneti dv, sa se aplice o majorare a punctajelor lunare din perioada lucrata in grupele de munca chiar daca s-a lucrat numai o luna si dv ati primit aceste drepturi daca v-ati pensionat.
Cand dati exemplu celor care trebuie sa aiba minim 25 ani in gr I va referiti la unele avantaje suplimentare aduse de legea 221/2018 pentru o categorie de pensionari care s-a considerat ca au avut conditii mai grele de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1