Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Cum procedez in cazul in care decizia de pensionare din data de 1 iulie 2010 (prin care stagiul de cotizare realizat a fost gresit calculat, cu o eroare in minus de 1 an) a fost revizuita de Casa de pensii in data de 9 septembrie 2010 dar eu primesc in continuare pensia diminuata conform primei decizii de pensionare. Am primit decizia revizuita dar talonul de pensie soseste in continuare pe suma initiala.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Cum procedez in cazul in care decizia de pensionare din data de 1 iulie 2010 (prin care stagiul de cotizare realizat a fost gresit calculat, cu o eroare in minus de 1 an) a fost revizuita de Casa de pensii in data de 9 septembrie 2010 dar eu primesc in continuare pensia diminuata conform primei decizii de pensionare. Am primit decizia revizuita dar talonul de pensie soseste in continuare pe suma initiala.
Daca pe talonul pe luna octombrie 2010 nu a fost operata modificarea conform deciziei din 09 septembrie 2010 inseamna ca este vorba de o intarziere birocratica. In acest caz urmeaza sa hotarati daca mai asteptati o luna sau faceti imediat o cerere prin care sa aduceti la cunostinta ne aplicarea deciziei de pensie revizuite.