Calculul pensiei cu programul de pe site este foarte bun!
Scris de: Maria la data: 01/26/2011 6:21am
Scris de: Maria la data: 01/26/2011 6:21am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Felicitari! Am introdus datele din cartea de munca si din adeverinte si mi- a rezultat suma intocmai ca cea transmisa de Casa de pensii. Am avut totusi o mica diferenta incepand cu a 3- a zecimala ceea ce inseamna ca ori eu ori casa, am introdus ceva eronat sau incomplet.
Spor la ce faceti caci sunteti de MARE ajutor!!!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Felicitari! Am introdus datele din cartea de munca si din adeverinte si mi- a rezultat suma intocmai ca cea transmisa de Casa de pensii. Am avut totusi o mica diferenta incepand cu a 3- a zecimala ceea ce inseamna ca ori eu ori casa, am introdus ceva eronat sau incomplet.
Spor la ce faceti caci sunteti de MARE ajutor!!!
Re: Calculul pensiei cu programul de pe site este foarte bun!
Scris de: la pensie la data: 02/02/2011 8:33am
Scris de: la pensie la data: 02/02/2011 8:33am
Ne bucura sa auzim ca v-am fost de folos ceice ne incurajaza sa continuam fiindca de curand am primit de la un vizitator al site-ului sugestia sa-l stergem.
Diferentele la ultimile zecimale intervin de la introducerea datelor in lunile in care se modifica salariul in cursul lunii si al modului diferit de aproximare a ultimei zecimale intre noi si Casa de pensii care multiplicat poate duce la o anumita eroare.
Acesta a fost si motivul pentru care noi am zis ca este potrivit sa se numeasca "estimarea pensiei"
Diferentele la ultimile zecimale intervin de la introducerea datelor in lunile in care se modifica salariul in cursul lunii si al modului diferit de aproximare a ultimei zecimale intre noi si Casa de pensii care multiplicat poate duce la o anumita eroare.
Acesta a fost si motivul pentru care noi am zis ca este potrivit sa se numeasca "estimarea pensiei"