Gen:f
Data nasterii:1959 02 13
Stagiul de cotizare:30ani si2 luni
Alte date:am lucrat19ani in 3 schimburi am handicap mediu preexistent calitatii de angajat
Intrebari:cind pot sa ies in pensie
Data nasterii:1959 02 13
Stagiul de cotizare:30ani si2 luni
Alte date:am lucrat19ani in 3 schimburi am handicap mediu preexistent calitatii de angajat
Intrebari:cind pot sa ies in pensie
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru handicap, in 13 iunie 2020 la varsta standard de pensionare de 61 ani si 4 luni si stagiul complet de cotizare de 31 ani si 4 luni.
Conform art 58 litera c) din legea pensiilor 263/2010 daca aveti handicap mediu preexistent angajarii aveti dreptul la reducerea varstei de pensionare cu 10 ani cu conditia sa aveti stagiul complet de cotizare realizat. Cu alte cuvinte trebuie sa mai lucrati in continuare o perioada de 1 an si 2 luni pentru a realize stagiul de cotizare de 31 ani si 4 luni.
Conform art 58 litera c) din legea pensiilor 263/2010 daca aveti handicap mediu preexistent angajarii aveti dreptul la reducerea varstei de pensionare cu 10 ani cu conditia sa aveti stagiul complet de cotizare realizat. Cu alte cuvinte trebuie sa mai lucrati in continuare o perioada de 1 an si 2 luni pentru a realize stagiul de cotizare de 31 ani si 4 luni.