Gen:F
Data nasterii:30 oct 1956
Stagiul de cotizare:31 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:Va rog sa-mi spuneti ce procent sau cat se adauga la punctaj pensiei de limita de varsta anii de facultate ? Am facut facultatea de stomatologie 5 ani . Acum , sunt la pensie partial anticipata , dar este calculata si pensia la limita de varsta ... ambele sunt ff mici . Care e cauza ? Am o pensie de sora medicala , adica fara nicio scoala . Sunt ff revoltata . Multumesc.
Data nasterii:30 oct 1956
Stagiul de cotizare:31 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:Va rog sa-mi spuneti ce procent sau cat se adauga la punctaj pensiei de limita de varsta anii de facultate ? Am facut facultatea de stomatologie 5 ani . Acum , sunt la pensie partial anticipata , dar este calculata si pensia la limita de varsta ... ambele sunt ff mici . Care e cauza ? Am o pensie de sora medicala , adica fara nicio scoala . Sunt ff revoltata . Multumesc.
Pe perioada stagiului asimilat pentru studii universitare se ia in calcul salariul minim pe economie din acea perioada si in consecita nu va putem calcula punctajul pe aceasta perioada fara sa stim perioada exacta : 01 oct anul pana la data angajarii (zi/luna/an) in ultimul an.
Reveniti cu aceste date si va calculam acest punctaj
Reveniti cu aceste date si va calculam acest punctaj