Gen: F
Data nasterii: Nov 23, 1949
Stagiul de cotizare: 13 ani
Alte date:5 ani incetarea activitatii pentru cresterea copilului
Intrebare: Sint pensionata la limita de virsta din Iulie 2008 si as dori, ca in baza datelor de mai sus sa-mi spuneti data exacta cind as fi calificat sa ies la pensie la limita de virsta. Am aplicat in Iulie 2008 pentru ca atunci am fost in tara. Va multumesc.
Data nasterii: Nov 23, 1949
Stagiul de cotizare: 13 ani
Alte date:5 ani incetarea activitatii pentru cresterea copilului
Intrebare: Sint pensionata la limita de virsta din Iulie 2008 si as dori, ca in baza datelor de mai sus sa-mi spuneti data exacta cind as fi calificat sa ies la pensie la limita de virsta. Am aplicat in Iulie 2008 pentru ca atunci am fost in tara. Va multumesc.
Conform legii pensiilor 19/2000 si a datei de nastere ati avut dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 23 februarie 2008 la varsta standard de pensionare de 58 ani si 3 luni, stagiul complet de cotizare de 26 ani si 6 luni si stagiul minim de cotizare de 11 ani si 6 luni.
Pensia pentru limita de varsta se mai recalculeaza decat in cazul in care se lucreaza dupa iesirea la pensie.
Pensia pentru limita de varsta se mai recalculeaza decat in cazul in care se lucreaza dupa iesirea la pensie.