Gen:
Data nasterii:17 07 1952
Stagiul de cotizare:11 ani 3 luni 15 zile
Alte date:
Intrebare:am cumva dreptul la pensie de oricare la cea de limita de varsta am fost respinsa
Alte date:
Intrebare:am cumva dreptul la pensie de oricare la cea de limita de varsta am fost respinsa
gradescu maria :
Gen:
Alte date:
- Dosarul dvs a fost respins intrucat nu ati real;izat vechimea in munca de 13 ani si 4 luni ceruta de Legea pensiilor.
- Pentru a beneficia de pensie limita de varsta, indicat ar fi sa va angajati si sa lucrati macar cu 1 ora pe zi (taxele sunt mai mici atat pt angajator cat si pt dvs)timp de 2 ani, 1 luna si 15 zile.
Altfel ... nu veti beneficia niciodata de pensie pentru limita de varsta.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveati dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 17 septembrie 2011 la varsta standard de pensionare de 59 ani si 2 luni, stagiul complet de cotizare de 28 ani si 4 luni si stagiul minim de cotizare de 13 ani si 4 luni.
Nu mai puteti benificia de pensie anticipata, anticipata partriala sau de invaliditate. Nu avem date sa ne pronuntam daca puteti beneficia de pensie de urmas.
Pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta trebuie sa va completati stagiul de cotizare cu 2 ani si 15 zile (domnul blueM a facut o eroare).
In privinta modului de completare a stagiului de cotizare este corecta si solutia data de domnul blueM dar acesta este greu de realizat.
Noi va propunem solutia de a incheia un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii teritoriala desi aceasta este relativ costisitoare.
Nu mai puteti benificia de pensie anticipata, anticipata partriala sau de invaliditate. Nu avem date sa ne pronuntam daca puteti beneficia de pensie de urmas.
Pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta trebuie sa va completati stagiul de cotizare cu 2 ani si 15 zile (domnul blueM a facut o eroare).
In privinta modului de completare a stagiului de cotizare este corecta si solutia data de domnul blueM dar acesta este greu de realizat.
Noi va propunem solutia de a incheia un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii teritoriala desi aceasta este relativ costisitoare.