Gen:F
Data nasterii:23.03.1955
Stagiul de cotizare:2164 norme
Alte date:
Intrebare:cand pot iesi la pensie cat mai repede?Am lucrat in agricultura in perioada 1973-1990
Alte date:
Intrebare:cand pot iesi la pensie cat mai repede?Am lucrat in agricultura in perioada 1973-1990
genes nicoleta :
Gen:F
Alte date:
Adunati nr. Norme REALIZATE din toata perioada si apoi impartiti la cea mai mica Norma PLANIFICATA
Daca rezultatul depaseste Nr efectiv de ani lucrati se acorda nr. de ani lucrati (dvs ati lucrat 17 ani, daca rezultatul este mai mare de 17, se acorda exact 17)
Daca rezulta cel putin 15 ani, atunci puteti solicita pensie limita de varsta la data de 23.03.2015.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in data de 23 martie 2015 la varsta standard de pensionare de 60 ani, stagiul complet de cotizare de 30 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Calculul anilor utili este mai complicat decat prezinta domnul blueM deoarece acest calcul trebuie facut pentru fiecare an separat. Noi va sfatuim sa va duceti cu actul care adevereste perioada lucrata in agricultura la Casa de pensiii si va vor calcula ei stagiul de cotizare.
Calculul anilor utili este mai complicat decat prezinta domnul blueM deoarece acest calcul trebuie facut pentru fiecare an separat. Noi va sfatuim sa va duceti cu actul care adevereste perioada lucrata in agricultura la Casa de pensiii si va vor calcula ei stagiul de cotizare.