Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
Incerc sa pregatesc dosarul de pensionare Sunt din Bucuresti si am scos adeverinta cu veniturile pentru care s-au platit contributiile in sistemul de asigurari sociale.Intr-o perioada respectiv 01.04.2002-20.05.2004 am lucrat in Constanta si in adeverinta nu sunt trecute veniturile pentru care s-au platit contributiile sociale pentru pensii.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa ma adresez casei de asigurari in acest oras pentru a afla pentru ce venituri am contribuit.
Multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Incerc sa pregatesc dosarul de pensionare Sunt din Bucuresti si am scos adeverinta cu veniturile pentru care s-au platit contributiile in sistemul de asigurari sociale.Intr-o perioada respectiv 01.04.2002-20.05.2004 am lucrat in Constanta si in adeverinta nu sunt trecute veniturile pentru care s-au platit contributiile sociale pentru pensii.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa ma adresez casei de asigurari in acest oras pentru a afla pentru ce venituri am contribuit.
GANEA GEORGETA :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Dupa data de 01.01.2011, data la care s-a desfiintat carnetul de munca, dovada vechimii in munca o faceti cu Adeverinta de vechime in munca eliberata de angajator. Pentru perioadele de dupa 01.04.2001 NU mai este nevoie ca adeverinta sa contina veniturile realizate intrucat dupa aceasta data prin Declaratia nominala lunara firma a comunicat Casei de pensie veniturile dvs lunare in vederea determinarii punctajului la pensie.
La momentul cand casa teritoriala de pensii din Bucuresti lucreaza dosarul dvs, va observa ca ati lucrat si in alt judet, ceea ce implica procedura de a purta corespondenta cu casa de pensii din Constanta spre a le fi trimisa Adeverinta cu stagiul de cotizare din perioada 01.04.2002-20.05.2004.