Gen:m
Data nasterii:8.04.1954
Stagiul de cotizare:32 ani
Alte date:
Intrebare: buna seara
vreau si eu sa intreb cum pot sa iau si eu adeverinta de grupa a 2 daca unitatea pt care am lucrat sa desfintat si arhiva nu mai exista puteti sa imi spuneti ce trebuie sa fac
va multumesc
Data nasterii:8.04.1954
Stagiul de cotizare:32 ani
Alte date:
Intrebare: buna seara
vreau si eu sa intreb cum pot sa iau si eu adeverinta de grupa a 2 daca unitatea pt care am lucrat sa desfintat si arhiva nu mai exista puteti sa imi spuneti ce trebuie sa fac
va multumesc
Arhivele de personal ale intreprinderilor care s-au desfiintat sunt luate in administrare de alte socetati cu acordul “Arhivelor statuluiâ€. Aceste intreprinderi sunt obligate sa va elibereze adeverinte pentru stagiile de cotizare lucrate in grupele de munca..
Trebuie mai intai sa aflati intreprinderea care a luat in administrare arhiva de personal a intreprinderii la care ati lucrat. Daca nu puteti afla aceasta intreprindere prin fostii colegi de munca adresati-va mai intai celei mai apropiate filiale a Arhivelor statului.
Trebuie mai intai sa aflati intreprinderea care a luat in administrare arhiva de personal a intreprinderii la care ati lucrat. Daca nu puteti afla aceasta intreprindere prin fostii colegi de munca adresati-va mai intai celei mai apropiate filiale a Arhivelor statului.