Gen:M
Data nasterii:19.02.1951
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare: in programul Dv. este inclusa si pensia suplimentara automat? care este procentajul si cum se aplica pensia suplimentara, confirm legii in vigoare? multumesc, Lucian
Data nasterii:19.02.1951
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare: in programul Dv. este inclusa si pensia suplimentara automat? care este procentajul si cum se aplica pensia suplimentara, confirm legii in vigoare? multumesc, Lucian
Punctajul pentru contributia la pensie suplimentara platita inainte de aprilie 2001 se calculeaza conform prevederilor art 168 alin (1) din legea pensiilor 263/2010 si se calculeaza automat de catre programul de calcul pensie de pe site.
Am verificat datele introduse de dv pe site si avem urmatoarele observatii :
1. - Nu ati determinat si introdus corect sporul de vechime inainte de aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la adresa
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Am determinat noi acest spor si au rezultat urmatoarele sporuri pe care trebuie sa le introduceti :
Intre noiembrie 1979 – august 1983 3 %
Intre septembrie 1983 - septembrie1984 6 %
Intre octombrie1984 – septembrie 1989 9 %
Intre octombrie 1989 - martie 1992 12 %
2 Introducerea datelor pe o perioada viitoare are dezavantajul ca aceasta perioada este calculate cu approximatie si aceste punctaje se modifica in timp
Am verificat datele introduse de dv pe site si avem urmatoarele observatii :
1. - Nu ati determinat si introdus corect sporul de vechime inainte de aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la adresa
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Am determinat noi acest spor si au rezultat urmatoarele sporuri pe care trebuie sa le introduceti :
Intre noiembrie 1979 – august 1983 3 %
Intre septembrie 1983 - septembrie1984 6 %
Intre octombrie1984 – septembrie 1989 9 %
Intre octombrie 1989 - martie 1992 12 %
2 Introducerea datelor pe o perioada viitoare are dezavantajul ca aceasta perioada este calculate cu approximatie si aceste punctaje se modifica in timp