Gen:F
Data nasterii:15.03.1960
Stagiul de cotizare:18,6 ani
Alte date:pensionar invaliditate din 15.11.2013
Intrebare:Am depus dosarul de pesie pentru invaliditate in data de 15.11.2013,am cerut buletinul de calcul si la punctaje anuale am gasit urmatoarele:
-nr. total de pct. realizat in intreaga perioada de activitate= x
-nr. total pct.acordat pt. conditii de munca=y
-pct.pt. contributia la fondul pt. pensia suplimentara=z
-nr.total de pct.acordat pt.stagiul potential(numai pt. pensia de invaliditate=t
Indicele de corectie trebuia sa apara in acest buletin?
La indeplinirea conditiilor pentru pensia la limita de virsta imi dispare pctajul pt. stagiul potential?
Multumesc.
Data nasterii:15.03.1960
Stagiul de cotizare:18,6 ani
Alte date:pensionar invaliditate din 15.11.2013
Intrebare:Am depus dosarul de pesie pentru invaliditate in data de 15.11.2013,am cerut buletinul de calcul si la punctaje anuale am gasit urmatoarele:
-nr. total de pct. realizat in intreaga perioada de activitate= x
-nr. total pct.acordat pt. conditii de munca=y
-pct.pt. contributia la fondul pt. pensia suplimentara=z
-nr.total de pct.acordat pt.stagiul potential(numai pt. pensia de invaliditate=t
Indicele de corectie trebuia sa apara in acest buletin?
La indeplinirea conditiilor pentru pensia la limita de virsta imi dispare pctajul pt. stagiul potential?
Multumesc.
Nu are nicio importanta daca apare sau nu indicele de corectie in buletinul de calcul daca acesta este specificat in decizia de pensionare. Pentru perioada in care ati iesit dv la pensie s-a acordat indicele de corectie de 1,06 daca atunci ati iesit prima oara la pensie.
La calculul pensiei pentru limita de varsta se elimina punctajul acordat pentru stagiul potential in schimb pe acea perioada se introduce in calcul valoarea pensiei de invaliditate primite.
La calculul pensiei pentru limita de varsta se elimina punctajul acordat pentru stagiul potential in schimb pe acea perioada se introduce in calcul valoarea pensiei de invaliditate primite.