Buna ziua, folosesc des programul dvs. ,pentru care va felicit.Intrebarea mea este legata de programul de calcul, am observat ca stagiul standard la femei este de 35 ani (420 luni), indiferent de data nasterii.
Caz concret
Gen:F
Data nasterii:27.01.1958
Programul calculeaza stagiul standard de 420 luni, dar cred ca corect ar fi 372 luni. Poate ma lamuriti in legatura cu aceasta chestiune.
Multumesc anticipat.
Caz concret
Gen:F
Data nasterii:27.01.1958
Programul calculeaza stagiul standard de 420 luni, dar cred ca corect ar fi 372 luni. Poate ma lamuriti in legatura cu aceasta chestiune.
Multumesc anticipat.
Ati observat corect.
Explicatia este aceia ca acest program a fost conceput inainte de ianuarie 2011 si foloseste stagiile complete de cotizare conform legii 19/2010 care pentru femeile nascute dupa martie 1955 nu mai corespund.
Speram ca in curand sa remediem aceasta nepotrivire.
Pana vom realiza noi acest lucru va rugam sa aveti ingaduinta si sa calculati dv punctajul mediu anual folosint punctajul total realizat (care se calculeaza identic) cu formula :
Punctajul total realizat/ stagiul complet de cotizare- punctajul mediu anual
Stagiul complet de cotizare pentru o femeie nascuta in 27 ianuarie 1958 este de 31 ani.
Explicatia este aceia ca acest program a fost conceput inainte de ianuarie 2011 si foloseste stagiile complete de cotizare conform legii 19/2010 care pentru femeile nascute dupa martie 1955 nu mai corespund.
Speram ca in curand sa remediem aceasta nepotrivire.
Pana vom realiza noi acest lucru va rugam sa aveti ingaduinta si sa calculati dv punctajul mediu anual folosint punctajul total realizat (care se calculeaza identic) cu formula :
Punctajul total realizat/ stagiul complet de cotizare- punctajul mediu anual
Stagiul complet de cotizare pentru o femeie nascuta in 27 ianuarie 1958 este de 31 ani.