Gen:F
Data nasterii:06.06.1960
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionata medical din 1996.Am avut gradul 2 timp de 6ani si restul gradul 3.Am lucrat cu contract de m-ca 9ani cu 1/2 norma.Pot face o cerere de recalculare a pensiei pt acesti ani??Multumesc anticipat raspuns.
Data nasterii:06.06.1960
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionata medical din 1996.Am avut gradul 2 timp de 6ani si restul gradul 3.Am lucrat cu contract de m-ca 9ani cu 1/2 norma.Pot face o cerere de recalculare a pensiei pt acesti ani??Multumesc anticipat raspuns.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 06 martie 2022 la varsta standard de pensionare de 61 ani si 9 luni, stagiul complet de cotizare de 31 ani si 9 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Pensia de invaliditate nu se recalculeaza la cerere ci numai la schimbarea gradului de invaliditate sau la trecerea la pensie pentru limita de varsta.
Pensia de invaliditate nu se recalculeaza la cerere ci numai la schimbarea gradului de invaliditate sau la trecerea la pensie pentru limita de varsta.