Gen:F
Data nasterii:15.10.1956
Stagiul de cotizare:35ani si10 luni
Alte date:lucrez in invatamant din 1 septembrie 1978,fara intrerupere
Intrebare:Buna ziua ,
Am citit ,pe surse ,ca s-a aprobat reducerea varstei de pensionare cu 3 ani ,in anumite conditii cadrele didactice se pot pensiona la cerere .Care sunt acele conditii ,ma incadrez si eu ? Va multumesc !
Data nasterii:15.10.1956
Stagiul de cotizare:35ani si10 luni
Alte date:lucrez in invatamant din 1 septembrie 1978,fara intrerupere
Intrebare:Buna ziua ,
Am citit ,pe surse ,ca s-a aprobat reducerea varstei de pensionare cu 3 ani ,in anumite conditii cadrele didactice se pot pensiona la cerere .Care sunt acele conditii ,ma incadrez si eu ? Va multumesc !
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: reducerea varstei de pensionare la cadrele didactice
Scris de: la pensie la data: 07/02/2014 9:47pm
Scris de: la pensie la data: 07/02/2014 9:47pm
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta,fara reducerea varstei de pensionare, in data de 15 mai 2017 la varsta standard de pensionare de 60 ani si 7 luni, stagiul complet de cotizare de 30 ani si 7 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Regretam ca nu va putem raspunde la intrebare dar noi luam in calcul numai prevederile actelor normative emise si publicate in MO, nu pe surse.
Putem sa va confirmam ca este in discutie emiterea unui act normativ pentru modificarea prevederilor legii pensiei privind pensionarea cadrelor didactice dar nu a fost finalizat.
Regretam ca nu va putem raspunde la intrebare dar noi luam in calcul numai prevederile actelor normative emise si publicate in MO, nu pe surse.
Putem sa va confirmam ca este in discutie emiterea unui act normativ pentru modificarea prevederilor legii pensiei privind pensionarea cadrelor didactice dar nu a fost finalizat.