Gen:feminin
Data nasterii:04.05.1956
Stagiul de cotizare:33ani si 8luni
Alte date: lucrez
Intrebare:Am depus dosarul de pensionare anticipat partial in data de 30 mai 2014 pentru pensie incepind cu 1 iunie 2014.
Vreau sa stiu care e termenul maxim de primire a deciziei ?
Vreau sa stiu daca procentul de penalizare este stabilit de la momentul pensionarii anticipate partial cind intru in pensie sau de la data depunerii dosarului ?
Data nasterii:04.05.1956
Stagiul de cotizare:33ani si 8luni
Alte date: lucrez
Intrebare:Am depus dosarul de pensionare anticipat partial in data de 30 mai 2014 pentru pensie incepind cu 1 iunie 2014.
Vreau sa stiu care e termenul maxim de primire a deciziei ?
Vreau sa stiu daca procentul de penalizare este stabilit de la momentul pensionarii anticipate partial cind intru in pensie sau de la data depunerii dosarului ?
Re: termen ptr. decizie pensionare anticipata partial
Scris de: la pensie la data: 07/24/2014 9:41pm
Scris de: la pensie la data: 07/24/2014 9:41pm
Termenul de emitere al deciziei prevazut in lege este de 45 de zile insa acesta in majoritatea cazurilor este depasit acesta depinzand de complexitatea dosarului si de numarul de dosare in lucru la casa de pensii.
Diminuarea pensiei anticipate partiale se stabileste pentru data de depunere a dosarului.
In cazul dv daca ati cerut pensie anticipata partiala incepand cu 01 iunie 2014 (era mai bine daca o cereati incepand cu 04 iunie 2014) diminuarea va fi de 21,75%
Diminuarea pensiei anticipate partiale se stabileste pentru data de depunere a dosarului.
In cazul dv daca ati cerut pensie anticipata partiala incepand cu 01 iunie 2014 (era mai bine daca o cereati incepand cu 04 iunie 2014) diminuarea va fi de 21,75%