Gen:M
Data nasterii:23.08.1955
Stagiul de cotizare:49 ani
Alte date:
Intrebare:Tatal meu s-a pensionat anul acesta in mai 2014 insa nu i s-au luat calcul sporul de program prelungit (pe perioada cat a lucrat pe santier). In data de 26.06.2014 a facut contestatie la decizia de pensionare in acest sens si in plus a solicitat prin cerere scrisa si buletinul de calcul (care i-a fost refuzat la Casa Judeteana de Pensii Pitesti). Conform legii termenul de raspuns la contestatie este de 45 zile insa nu a primit raspuns pana la aceasta data.Am sunat la Comisia de Contestatii si dl de acolo mi-a spus ca acum se lucreaza la anul 2012 (luna mai) si ca poate in 2 ani sa ne raspunda. Este inadmisibil asa ceva. Ce putem face in aceasta situatie? Multumesc din suflet.
Alte date:
Intrebare:Tatal meu s-a pensionat anul acesta in mai 2014 insa nu i s-au luat calcul sporul de program prelungit (pe perioada cat a lucrat pe santier). In data de 26.06.2014 a facut contestatie la decizia de pensionare in acest sens si in plus a solicitat prin cerere scrisa si buletinul de calcul (care i-a fost refuzat la Casa Judeteana de Pensii Pitesti). Conform legii termenul de raspuns la contestatie este de 45 zile insa nu a primit raspuns pana la aceasta data.Am sunat la Comisia de Contestatii si dl de acolo mi-a spus ca acum se lucreaza la anul 2012 (luna mai) si ca poate in 2 ani sa ne raspunda. Este inadmisibil asa ceva. Ce putem face in aceasta situatie? Multumesc din suflet.
Marin Udroiu :
Alte date:
Intrebare:Tatal meu s-a pensionat anul acesta in mai 2014 insa nu i s-au luat calcul sporul de program prelungit "10 ore " (pe perioada cat a lucrat pe santier)si "pentru care s-au platit contributii". In data de 26.06.2014 a facut contestatie la decizia de pensionare in acest sens si in plus a solicitat prin cerere scrisa si buletinul de calcul (care i-a fost refuzat la Casa Judeteana de Pensii Pitesti). Conform legii termenul de raspuns la contestatie este de 45 zile insa nu a primit raspuns pana la aceasta data.Am sunat la Comisia de Contestatii si dl de acolo mi-a spus ca acum se lucreaza la anul 2012 (luna mai) si ca poate in 2 ani sa ne raspunda. Este inadmisibil asa ceva. Ce putem face in aceasta situatie? Multumesc din suflet.
Marin Udroiu :
Marin Udroiu :
Alte date:
Intrebare:Tatal meu s-a pensionat anul acesta in mai 2014 insa nu i s-au luat calcul sporul de program prelungit "10 ore spor identic în conținut cu sporul pentru lucrul sistematic peste program (pe perioada cat a lucrat pe santier)si pentru care s-au platit contributii". In data de 26.06.2014 a facut contestatie la decizia de pensionare in acest sens si in plus a solicitat prin cerere scrisa si buletinul de calcul (care i-a fost refuzat la Casa Judeteana de Pensii Pitesti). Conform legii termenul de raspuns la contestatie este de 45 zile insa nu a primit raspuns pana la aceasta data.Am sunat la Comisia de Contestatii si dl de acolo mi-a spus ca acum se lucreaza la anul 2012 (luna mai) si ca poate in 2 ani sa ne raspunda. Este inadmisibil asa ceva. Ce putem face in aceasta situatie? Multumesc din suflet.
Din pacate nu cunoastem nici noi o solutie impotriva birocratiei
Puteti considera nesolutionarea cererii dv de catre Comisia Centrala de Contestatii si treceti la urmatoare cale de atac cea a deschiderii unei actiuni in justitie (la tribunal). Aceasta actiune este scutita de taxe.
Puteti considera nesolutionarea cererii dv de catre Comisia Centrala de Contestatii si treceti la urmatoare cale de atac cea a deschiderii unei actiuni in justitie (la tribunal). Aceasta actiune este scutita de taxe.