Gen:F
Data nasterii:04.02.1955
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:
Intrebare:La fiecare noua logare in aplicatia pentru calcul pensie se adauga cate un an ... astfel incat dupa mai multe logari datele sunt eronate .. numar de ani si luni eronat
Multumsc
Data nasterii:04.02.1955
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:
Intrebare:La fiecare noua logare in aplicatia pentru calcul pensie se adauga cate un an ... astfel incat dupa mai multe logari datele sunt eronate .. numar de ani si luni eronat
Multumsc
Cu regret trebuie sa va spunem ca in ultima perioada avem mari probleme cu functionarea site-ului, Unele au fost remediate iar altele printre care si functionarea programului de calculare pensii mai are inca probleme nerezolvate. In acest caz va rugam sa ne intelegeti si sa aveti rabdare pana aceste probleme vor fi rezolvate definitiv. Va cerem iertare pentru neplaceri.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc, astept sa utilizez aceasta aplicatie despre care am primit numai cuvinte de apreciere
Sper sa se rezolve cat mai repede pentru ca sunt in asteptarea deciziei si as dori sa am o referinta ..
Multumesc din nou pentru efortul pe care-l faceti
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Multumesc, astept sa utilizez aceasta aplicatie despre care am primit numai cuvinte de apreciere
Sper sa se rezolve cat mai repede pentru ca sunt in asteptarea deciziei si as dori sa am o referinta ..
Multumesc din nou pentru efortul pe care-l faceti