Gen:masculin
Data nasterii:21.oct.1969
Stagiul de cotizare:14ani 1luna 23zile
Alte date:
Intrebare:buna ziua.
am fost pensionat medical gradul 2 din anul 2003 cu o pensie de 485lei. In urma cu 10 luni am fost trecut pe gradul 3 iar pensia a fost redusa la 195lei. Acum starea de sanatate s-a inrautatit si trebuie sa trec iarasi la gradul 2. Ce se va intampla cu pensia? Nu este normal sa revin la 485lei?
Data nasterii:21.oct.1969
Stagiul de cotizare:14ani 1luna 23zile
Alte date:
Intrebare:buna ziua.
am fost pensionat medical gradul 2 din anul 2003 cu o pensie de 485lei. In urma cu 10 luni am fost trecut pe gradul 3 iar pensia a fost redusa la 195lei. Acum starea de sanatate s-a inrautatit si trebuie sa trec iarasi la gradul 2. Ce se va intampla cu pensia? Nu este normal sa revin la 485lei?
Daca reveniti la gradul 2 de invaliditate pensia dv se va recalcula din nou. Dupa recalculare pensia va creste nu insa la 495 lei ci la alta valoare pe care nu putem sa o apreciem deoarece nu avem datele necesare. Pentru a aputea sa facem o apreciere am avea nevoie de urmatoarele date :
Din decizia de pensionare din anul 2003 :
- Data la care ati iesit la pensie
- Punctajul mediu realizat sau valoarea pensiei de atunci (in lei vechi)
- Siagiul potential acordat prin decizie (cca 20 ani si 10 luni)
In plus trebuie sa stim data cand se modifica gradul de invaliditate in acest an
Din decizia de pensionare din anul 2003 :
- Data la care ati iesit la pensie
- Punctajul mediu realizat sau valoarea pensiei de atunci (in lei vechi)
- Siagiul potential acordat prin decizie (cca 20 ani si 10 luni)
In plus trebuie sa stim data cand se modifica gradul de invaliditate in acest an