Gen:b
Data nasterii:22.07.1951
Stagiul de cotizare:43,8 ani(incluzand stagiul militar 1 an si 4 luni)
Alte date:
Intrebare:in programul de calcul al pensiei de pe acest site este inclusa si penalizarea pentru pensionare anticipata partiala?
Data nasterii:22.07.1951
Stagiul de cotizare:43,8 ani(incluzand stagiul militar 1 an si 4 luni)
Alte date:
Intrebare:in programul de calcul al pensiei de pe acest site este inclusa si penalizarea pentru pensionare anticipata partiala?
Programul de calcul de pe site nu calculeaza diminuarea pensiei anticipate partiale.
Aceasta diminuarea o aplicati dv dupa terminarea introducerii datelor.
In privinta preciziei calculului pensiei trebuie sa procedati astfel :
1 Sa introduceti sporul de vechime care se acorda automat de casa de pensii pana in 01 aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Pentru dv am calculat noi acest spor pe care trebuie sa-l introduceti in program acesta este :
-Intre iulie 1978 – iunie 1983 3%
-Iulie si august 1983 5%
-Intre septembrie 1983 – iunie 1988 9 %
-Intre iulie 1988 – martie 1992 12 %
2. Nu am modificat inca valoarea punctului de pensie stabilit pe anul 2015, aceasta se va face in cateva zile si calculul pensiei anticipate partiale diminuate sa-l faceti dupa ce facem aceasta modificare
3 Daca nu stiti cu exactitate diminuarea pensiei anticipate partiale ne comunicati data cand cereti aceasta pensie si va vom calcula noi diminuarea.
Aceasta diminuarea o aplicati dv dupa terminarea introducerii datelor.
In privinta preciziei calculului pensiei trebuie sa procedati astfel :
1 Sa introduceti sporul de vechime care se acorda automat de casa de pensii pana in 01 aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Pentru dv am calculat noi acest spor pe care trebuie sa-l introduceti in program acesta este :
-Intre iulie 1978 – iunie 1983 3%
-Iulie si august 1983 5%
-Intre septembrie 1983 – iunie 1988 9 %
-Intre iulie 1988 – martie 1992 12 %
2. Nu am modificat inca valoarea punctului de pensie stabilit pe anul 2015, aceasta se va face in cateva zile si calculul pensiei anticipate partiale diminuate sa-l faceti dupa ce facem aceasta modificare
3 Daca nu stiti cu exactitate diminuarea pensiei anticipate partiale ne comunicati data cand cereti aceasta pensie si va vom calcula noi diminuarea.