cind primesc diferenta de bani, prin anularea penalizarii ?
Scris de: Chiuchiu Angelica la data: 01/14/2015 9:00am
Scris de: Chiuchiu Angelica la data: 01/14/2015 9:00am
Gen:feminin
Data nasterii:22 05 1957
Stagiul de cotizare:34 ani 11luni
Alte date: in data de 28 oct 2013 am iesit la pensie partial anticipat cu 10 luni mai devreme ( am 16 ani lucrati in gr.a 2 a ) cu o penalizare de7,5%. In august 2014 trebuia sa primesc pensia fara aceasta penalizare. Iata ca sintem in ianuarie 2015 si am facut deja 2 cereri de recalculare, privind anularea penalizarii, la casa de pensii Piatra Neamt si inca nu am primit intregita pensia.
Intrebare: Ce pot sa fac? Nu mai stiu cui sa ma adresez.
Data nasterii:22 05 1957
Stagiul de cotizare:34 ani 11luni
Alte date: in data de 28 oct 2013 am iesit la pensie partial anticipat cu 10 luni mai devreme ( am 16 ani lucrati in gr.a 2 a ) cu o penalizare de7,5%. In august 2014 trebuia sa primesc pensia fara aceasta penalizare. Iata ca sintem in ianuarie 2015 si am facut deja 2 cereri de recalculare, privind anularea penalizarii, la casa de pensii Piatra Neamt si inca nu am primit intregita pensia.
Intrebare: Ce pot sa fac? Nu mai stiu cui sa ma adresez.
Re: cind primesc diferenta de bani, prin anularea penalizarii ?
Scris de: la pensie la data: 01/15/2015 8:06am
Scris de: la pensie la data: 01/15/2015 8:06am
Regretam ca nu va putem indica o interventie eficienta deoarece aceasta situatia se datoreaza birocratiei.
Nu vedem o alta interventie eficienta decat asteptarea. Drepturile dv neachitate nu se vor pierde ci le veti primi retroactiv.
Dupa parerea noastra o eventuala contestatie la Comisia Centrala de Contestatii ar fi luata in discutie mult mai tarziu decat cererile depuse la Casa de pensii.
Nu vedem o alta interventie eficienta decat asteptarea. Drepturile dv neachitate nu se vor pierde ci le veti primi retroactiv.
Dupa parerea noastra o eventuala contestatie la Comisia Centrala de Contestatii ar fi luata in discutie mult mai tarziu decat cererile depuse la Casa de pensii.