Gen:f
Data nasterii:1956
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:
Intrebare: Cum se calculeaza punctele de pensie pe perioada in care l-am insotit pe sotul meu la post in strainatate
Alte date:
Intrebare: Cum se calculeaza punctele de pensie pe perioada in care l-am insotit pe sotul meu la post in strainatate
STANCU MARCELA :
Gen:f
Alte date:
Pentru perioada respectiva punctajul este: raportul dintre trei salarii de bază minime brute pe ţară si salariul mediu pe economie. (vezi art. 62/Legea 495/2004)
Raspunsul domnului blueM este corect conform legislatiei actuale privind statutul membrilor corpului diplomatic.
Cum dv nu ati precizat perioada la care va referiti iar domnul blueM se refera la prevederile legislatiei din ultimii 10 - 12 ani opinia noastra este sa va adresati in aceasta privinta direct la ghiseul Casei de pensii precizand si perioada la care va referiti.
Cum dv nu ati precizat perioada la care va referiti iar domnul blueM se refera la prevederile legislatiei din ultimii 10 - 12 ani opinia noastra este sa va adresati in aceasta privinta direct la ghiseul Casei de pensii precizand si perioada la care va referiti.