Gen:F
Data nasterii:01.02.1954
Stagiul de cotizare:01.08.1977-01.10.2008 (31ANI SI 2 LUNI)
Alte date: FACULTATE LA ZI 4 ANI(1973-1977)
Intrebare:Am primit decizia de pensionare.Pensia nepenalizata :915.
Conform programului dv.:913.Deci doar o diferenta de 2 lei.
Penalizare aplicata :27%(60 de luni de anticipare cu 0.45% pentru fiecare luna de penalizare).Este coect?? Facultatea nu a fost luata in seama la calculul penalizarii.Stiam ca perioadele asimilate sunt valorificate la pensia la limita de varsta.Dar cum se determina corect penalizarea? Din raspunsurile de pe FORUM inteleg ca a-ti tinut cont si de anii de studii cand a-ti determinat penalizarea.
Este corect procentul de penalizare?Daca este gresit,ce pot face ?
Multumesc anticipat.
Data nasterii:01.02.1954
Stagiul de cotizare:01.08.1977-01.10.2008 (31ANI SI 2 LUNI)
Alte date: FACULTATE LA ZI 4 ANI(1973-1977)
Intrebare:Am primit decizia de pensionare.Pensia nepenalizata :915.
Conform programului dv.:913.Deci doar o diferenta de 2 lei.
Penalizare aplicata :27%(60 de luni de anticipare cu 0.45% pentru fiecare luna de penalizare).Este coect?? Facultatea nu a fost luata in seama la calculul penalizarii.Stiam ca perioadele asimilate sunt valorificate la pensia la limita de varsta.Dar cum se determina corect penalizarea? Din raspunsurile de pe FORUM inteleg ca a-ti tinut cont si de anii de studii cand a-ti determinat penalizarea.
Este corect procentul de penalizare?Daca este gresit,ce pot face ?
Multumesc anticipat.
Calculul penalizarii este corect. Stagiul asimilat pentru studii universitare nu este luat in consideratie la pensia anticipata sau anticipata partiala . Daca ati gasit pe forum un calcul in care noi am luat in calcul si stagiul asimlat la diminuarea pensiei noi am gresit si regretam o asemenea eroare.
Va felicitam pentru calculul pensiei deoarece meritul este al dv care ati introdus datele. Noi cunoatem performantele programului.
Va felicitam pentru calculul pensiei deoarece meritul este al dv care ati introdus datele. Noi cunoatem performantele programului.