Gen: F
Data nasterii: 30.01.1955
Stagiul de cotizare: 17 ani
Alte date:
Intrebare: Am depus dosarul de pensie in luna februarie 2015, dupa 3 luni a venit decizia ca stagiul de cotizare este incomplet de numai 12 ani si 9 luni. In luna Mai am adus adeverinta de vechime pentru alti 4 ani spre completare. Cand urmeaza sa primesc rezolutia/decizia, trebuie sa mai astept alte 3 luni? Care este termenul legal de raspuns la dosar in cazul meu?
Data nasterii: 30.01.1955
Stagiul de cotizare: 17 ani
Alte date:
Intrebare: Am depus dosarul de pensie in luna februarie 2015, dupa 3 luni a venit decizia ca stagiul de cotizare este incomplet de numai 12 ani si 9 luni. In luna Mai am adus adeverinta de vechime pentru alti 4 ani spre completare. Cand urmeaza sa primesc rezolutia/decizia, trebuie sa mai astept alte 3 luni? Care este termenul legal de raspuns la dosar in cazul meu?
Termenul legal de admitere sau respingere a cererii (dosarului) este stabilit prin art 106 alin (1) din legea pensiilor 263/2010 la 45 de zile. Insa acest termen de cele mai multe ori este depasit asa cum ati putut constata si dv la depunerea dosarului. In concluzie presupunem ca si de aceasta data va fi depasit fara a putea aprecia cu cat deoarece aceasta depinde de cauze birocratice.