Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Va rog frumos sa-mi spuneti daca si in ce conditii pot retrage dosarul de pensionare de la casa de pensii. Mentionez ca nu am primit decizia si nu mi-a fost desfacut contractul de munca.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Va rog frumos sa-mi spuneti daca si in ce conditii pot retrage dosarul de pensionare de la casa de pensii. Mentionez ca nu am primit decizia si nu mi-a fost desfacut contractul de munca.
georgeta :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
ART. 106/ Legea 263/2010 - Legea pensiilor
alin. (3) În termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului.
Raspunsul domnului blueM este corect insa trebuie sa intelegeti ca puteti sa retrageti dosarul de pensie si in perioada anterioara emiterii si comunicarii deciziei de pensionare.
la pensie :
Raspunsul domnului blueM este corect insa trebuie sa intelegeti ca puteti sa retrageti dosarul de pensie si in perioada anterioara emiterii si comunicarii deciziei de pensionare.
Va rog, pentru ca ma intereseaza subiectul, care este temeiul legal, care iti permite sa retragi dosarul anterior emiterii si comunicarii deciziei de pensionare? Va multumesc
Pentru domnul Cris
Cererea de pensionare poate fi retrasa, de persoana care a depus-o, pana la emiterea deciziei de pensionare, conform art 103 alin (4) din legea pensiilor 263/2010.
Cererea de pensionare poate fi retrasa, de persoana care a depus-o, pana la emiterea deciziei de pensionare, conform art 103 alin (4) din legea pensiilor 263/2010.
la pensie :
Pentru domnul Cris
Ati putea, va rog, sa-mi spuneti daca este stabilit prin lege termenul in care Casa de Pensii este obligata sa-ti restituie dosarul in baza cererii de retragere, facuta inainte de emiterea deciziei? Pentru ca sunt situatii in care se tergiverseaza nejustificat de mult inapoierea dosarului.
Va multumesc