calcul pensie la limita de varsta din invalid gr II
Scris de: vintu iustina la data: 05/26/2008 5:15am
Scris de: vintu iustina la data: 05/26/2008 5:15am
Gen:f
Data nasterii:14.05.1949
Stagiul de cotizare:26ani 2luni
Alte date:stagiu asimilat 13ani 29zile
Intrebare:cum calculez punctajul anual pentru stagiul asimilat
Data nasterii:14.05.1949
Stagiul de cotizare:26ani 2luni
Alte date:stagiu asimilat 13ani 29zile
Intrebare:cum calculez punctajul anual pentru stagiul asimilat
Re: calcul pensie la limita de varsta din invalid gr II
Scris de: la pensie la data: 05/26/2008 3:04pm
Scris de: la pensie la data: 05/26/2008 3:04pm
Conform anexei 3 la legea 19/2000 si a varstei de nastere aveati dreptul la pensie la limita de varsta din iunie 2007 la varsta standard de pensionare de 58 ani si 1 luna si stagiul complet de cotizare de 26 ani si 2 luni. Calculul l-am facut cu programul de „Calcul al varstei de iesire la pensie†de pe site-ul nostru.
Daca va referiti la calculul punctajului pentru stagiile asimilate prin “Programul de calcul pensie†de pe site-ul nostru cititi cu atentie legenda data la simbolurile utilizate in coloana de cod si folositi-le pentru perioadele avute (stagiu militar,cursuri universitare, pensie de invaliditate). Daca vreti sa faceti calculul singura precizati ce fel de stagii asimilate aveti
Daca va referiti la calculul punctajului pentru stagiile asimilate prin “Programul de calcul pensie†de pe site-ul nostru cititi cu atentie legenda data la simbolurile utilizate in coloana de cod si folositi-le pentru perioadele avute (stagiu militar,cursuri universitare, pensie de invaliditate). Daca vreti sa faceti calculul singura precizati ce fel de stagii asimilate aveti