Gen:Feminin
Data nasterii:22.05.1958
Stagiul de cotizare:39 ani si 1 luna fac in octombrie 2016
Alte date:
Intrebare:
M-am angajat in 17 septembrie 1977, conditii normale de munca, am lucrat fara intrerupere, facutatea la seral cu diploma. In ce luna pot iesi la pensie anticipata nediminuata ?.
Data nasterii:22.05.1958
Stagiul de cotizare:39 ani si 1 luna fac in octombrie 2016
Alte date:
Intrebare:
M-am angajat in 17 septembrie 1977, conditii normale de munca, am lucrat fara intrerupere, facutatea la seral cu diploma. In ce luna pot iesi la pensie anticipata nediminuata ?.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 22 iunie 2019 la varsta standard de pensionare de 61 ani si 1 luna, stagiul complet de cotizare de 31 ani si 1 luna si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de data la care o cereti si este mai mica de 28 %
Aveti dreptul la pensie anticipata, nediminuata atunci cand va completati stagiul de cotizare cu 5 luni si realizati stagiul de cotizare total de 39 ani si 1 luna.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata. Diminuarea depinde de data la care o cereti si este mai mica de 28 %
Aveti dreptul la pensie anticipata, nediminuata atunci cand va completati stagiul de cotizare cu 5 luni si realizati stagiul de cotizare total de 39 ani si 1 luna.