Adauga un raspuns in subiecte "Buna ziua! M-am pensionat la varsta de 39 ani pe caz de boala in anul 2010 , gradul lll de munca, pe baza certificatului de handicap gradul ll, accentuat.Pe Decizia de pensionare la data ivirii invaliditatii apare anul 2010, fapt care ma impiedica sa beneficiez de pensia de urmas de la unul din parinti. Desi am prezentat acte medicale doveditoare inca de la inceput din care reiese ca sufar de monopareza flasca membru inferior stang inca de la varsta de 6 luni.Doresc sa renunt la pensia de munca si sa trec la pensia de urmas, dar acea data ma impiedica. Am solicitat schimbarea datei ivirii invaliditatii si mi s-a spus de la Comisie ca nu se poate.Pe certificatul de handicap este trecuta ca data a ivirii invaliditatii dupa nastere, iar pe Decizia de pensionare data din 2010. Cum se poate rezolva aceasta situatie, doar prin Instanta, asa cum mi s-a spus? Nu se poate revizui dosarul meu si sa se emita o noua Decizie din care sa reiasa data reala a ivirii invaliditatii? Precizez ca ma prezint anual la Comisie, desi boala de care sufar este ireversibila. De fiecare data mi se elibereaza o noua Decizie, in care se repeta aceeasi data, 2010. Va multumesc!" deschis de Munteanu Elena la data: 07/30/2016 8:08am
 afiseaza / ascunde Afiseaza tot subiectul
Numele Dvs.:
E-mailul Dvs.:
Subiect:

Introduceti anul in care ne aflam in casuta: