Am lucrat 1 an si 3 luni in gr. 1 100% restul de 33 ani si 10 luni gr. 2 + cond. deosebite . In ce grupa mi se considera a fi lucrati cei 1 an si 3 luni in gr. 1 100 % ?
Scris de: Maravela Alec la data: 08/07/2016 1:23pm
Scris de: Maravela Alec la data: 08/07/2016 1:23pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: Am lucrat 1 an si 3 luni in gr. 1 100% restul de 33 ani si 10 luni gr. 2 + cond. deosebite . In ce grupa mi se considera a fi lucrati cei 1 an si 3 luni in gr. 1 100 % ?
Scris de: la pensie la data: 08/08/2016 7:47am
Scris de: la pensie la data: 08/08/2016 7:47am
La calculul stagiului de cotizare suplimentar aferent grupelor de munca se considera ca ati lucrat 1 an in gr I si 34 ani in gr II si conditii deosebite (completat cu 2 luni neutilizate la grupa I) si veti beneficia de un stagiu de cotizare suplimentar aferent grupelor de munca de 9 ani.
Stagiul in grupa I a fost echivalat cu grupa “conditii speciale†.
Stagiul in grupa II a fost echivalat cu grupa “conditii deosebite†.
La calculul reducerii varstei de pensionare aferent grupelor de munca se considera ca ati lucrat 35 ani in conditii deosebite (completat cu un stagiu de 1 an si 2 luni neutilizate la conditii speciale deoarece acesta este sub 2 ani) si veti beneficia de o reducere a varstei de pensionare cu 8 ani.
Stagiul in grupa I a fost echivalat cu grupa “conditii speciale†.
Stagiul in grupa II a fost echivalat cu grupa “conditii deosebite†.
La calculul reducerii varstei de pensionare aferent grupelor de munca se considera ca ati lucrat 35 ani in conditii deosebite (completat cu un stagiu de 1 an si 2 luni neutilizate la conditii speciale deoarece acesta este sub 2 ani) si veti beneficia de o reducere a varstei de pensionare cu 8 ani.