Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
buna ziua, am 53 de ani , sunt pensionat pe caz de boala , pana in iunie 2016 am fost incadrat in gradul 3.La jumatatea lunii iunie am avut comisa si am fost incadrat la gradul 2.In urma acestei modificari a gradului mi s-a efectuat si o modificare asupra pensiei, aceasta miscorandu-se cu aproape 130 lei.As vrea sa ma lamuriti daca este corect recalcularea pensiei.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
buna ziua, am 53 de ani , sunt pensionat pe caz de boala , pana in iunie 2016 am fost incadrat in gradul 3.La jumatatea lunii iunie am avut comisa si am fost incadrat la gradul 2.In urma acestei modificari a gradului mi s-a efectuat si o modificare asupra pensiei, aceasta miscorandu-se cu aproape 130 lei.As vrea sa ma lamuriti daca este corect recalcularea pensiei.
Nu avem datele necesare analizarii situatiei dv
Pentru aceasta avem urmatoarele date :
- Data nasterii
- Data obtinerii pensiei de invaliditate de gr III
- Stagiul de cotizare realizat pana la pensia de invaliditate de gr III
- Daca prin decizia de pensie de invaliditate de gr III ati primit stagiu de cotizare potential
- Punctajul mediu obtinut prin decizia pensiei de invaliditate de gr III
- Data obtinerii pensiei de invaliditate de gr II
- Punctajul mediu obtinut prin decizia pensiei de invaliditate de gr II
Daca dupa analiza datelor de mai sus vom avea nevoie si de alte date le vom cere.
Pentru aceasta avem urmatoarele date :
- Data nasterii
- Data obtinerii pensiei de invaliditate de gr III
- Stagiul de cotizare realizat pana la pensia de invaliditate de gr III
- Daca prin decizia de pensie de invaliditate de gr III ati primit stagiu de cotizare potential
- Punctajul mediu obtinut prin decizia pensiei de invaliditate de gr III
- Data obtinerii pensiei de invaliditate de gr II
- Punctajul mediu obtinut prin decizia pensiei de invaliditate de gr II
Daca dupa analiza datelor de mai sus vom avea nevoie si de alte date le vom cere.