Gen:F
Data nasterii:01.12.1957.
Stagiul de cotizare:38 ani
Alte date:Am iesit la pensie anticipata partiala in data de 01 09 2015 cu diminuarea de 28,5 %.Dupa 9 luni am reusit sa gasasc sediul societatii in lichidare ,unde am lucrat,de unde am primit adeverinta din care rezulta ca am mai realizat stagiul de cotizare 6 luni si 26 de zile.
Intrebare:Daca fac cerere am dreptul sa mi se recalculeze diminuarea? Pe cat timp ar trebui sa mai cotizez(prin contract cu CAS), ca sa am o pensie nediminuata ? Va multumesc pentru raspuns.
Alte date:Am iesit la pensie anticipata partiala in data de 01 09 2015 cu diminuarea de 28,5 %.Dupa 9 luni am reusit sa gasasc sediul societatii in lichidare ,unde am lucrat,de unde am primit adeverinta din care rezulta ca am mai realizat stagiul de cotizare 6 luni si 26 de zile.
Intrebare:Daca fac cerere am dreptul sa mi se recalculeze diminuarea? Pe cat timp ar trebui sa mai cotizez(prin contract cu CAS), ca sa am o pensie nediminuata ? Va multumesc pentru raspuns.
G.Meszaros :
Gen:F
Alte date:Am iesit la pensie anticipata partiala in data de 01 09 2015 cu diminuarea de 28,5 %.Dupa 9 luni am reusit sa gasasc sediul societatii in lichidare ,unde am mai lucrat inainte(deci inainte sa mai fac 38 de ani la un alt loc)
,de unde am primit adeverinta din care rezulta ca am mai realizat stagiul de cotizare 6 luni si 26 de zile.
Aveti dreptul sa depuneti adeverinta cu stagiul de cotizare care nu a fost luat in calculul pensiei dv anticipate partiale insa aceasta recalculare va avea influenta numai asupra punctajului pensiei nu si asupra procentului de diminuare a pensiei.