Gen:F
Data nasterii:06 iulie 1961
Stagiul de cotizare:36,9 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, doar atat vreau sa stiu, daca depun contestaţie la casa de pensii in cat timp primesc un raspuns? Va multumesc!
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, doar atat vreau sa stiu, daca depun contestaţie la casa de pensii in cat timp primesc un raspuns? Va multumesc!
Maria Marin :
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, doar atat vreau sa stiu, daca depun contestaţie la casa de pensii in cat timp primesc un raspuns? Si daca ma afectează cu majorarea pensie de la 01/01/2017
Aceasta este si mai greu de stiut decat celelalte. Noi nu va putem spune decat ca unii vizitatori ne-au comunicat ca au primit raspuns la contestatie dupa cateva luni si in general cei care au primit raspunsuri pozitive, dar au fost si vizitatori care ne-au comunicat ca asteptau inca raspus la contestatii care depasisera un an de la depunere.
Data nasterii:06/iulie1961
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, dacă depun contestaţie mă afectează cumva la indexarea pensiei de la 01/ian/2017,sau nu are nici o legatură? Va multumesc mult pentru toate raspunsurile!
Data nasterii:06/iulie1961
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, dacă depun contestaţie mă afectează cumva la indexarea pensiei de la 01/ian/2017,sau nu are nici o legatură? Va multumesc mult pentru toate raspunsurile!