Gen:F
Data nasterii:03/12/1956
Stagiul de cotizare:35
Alte date:8ani grupaII
Intrebare:Eu lucrez in invatamant, deci pot iesi la pensie doar la 01/09/2017.Daca din motive personale trebuie sa ies mai devreme(1 iunie)iar inspectoratul nu-mi aproba ce pot sa fac?
Data nasterii:03/12/1956
Stagiul de cotizare:35
Alte date:8ani grupaII
Intrebare:Eu lucrez in invatamant, deci pot iesi la pensie doar la 01/09/2017.Daca din motive personale trebuie sa ies mai devreme(1 iunie)iar inspectoratul nu-mi aproba ce pot sa fac?
Interdictia de a iesi la pensie in timpul anului scolar fara aprobarea unitatii de invatamant sau a inspectoratului scolar nu este prevazuta in legea pensiei ci in legea educatiei nationale, deci dupa parerea noastra problema pusa de dv nu creiaza efecte in domeniul pensiilor ci in cel al legislatiei muncii.
Deci consideram ca daca nu mai sunteti angajata cadru didactic nu aveti probleme la pensionare ci numai consecinte din punct de vedere al legislatiei muncii.
Deci consideram ca daca nu mai sunteti angajata cadru didactic nu aveti probleme la pensionare ci numai consecinte din punct de vedere al legislatiei muncii.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Ce fel de consecinte?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Ce fel de consecinte?
Din punct de vedere legal legea educatiei nu prevede sanctiuni in acest caz insa mai sunt si regulamente de ordine interioara pe care nu le cunoastem.
De obicei la iesirea la pensie se acorda anumite recompense care pot fi anulate.
De obicei la iesirea la pensie se acorda anumite recompense care pot fi anulate.