recalculare grupa II-a 100% neluata in calcul la stabilirea pensiei de invaliditate pentru perioada 20 martie 1976 - 01 septembrie 1980
Scris de: Disea ion la data: 08/29/2017 12:22pm
Scris de: Disea ion la data: 08/29/2017 12:22pm
Gen:
Data nasterii:01.06.1955
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare:
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare:
Re: recalculare grupa II-a 100% neluata in calcul la stabilirea pensiei de invaliditate pentru perioada 20 martie 1976 - 01 septembrie 1980
Scris de: la pensie la data: 08/30/2017 1:29am
Scris de: la pensie la data: 08/30/2017 1:29am
Situatia dv este neclara si nu intelegem din ce cauza faceti economie de cuvinte.
Nu este clar motivul pentru care nu a fost luata in calcul aceasta perioada.
Daca nu a fost luata in calcul din cauza ca nu ati depus actele doveditoare, le depuneti impreuna cu o cerere de recalculare.
Daca actele doveditoare au fost depuse si nu au fost avute in vedere la calculul pensiei, cereti mai intai explicatii la ghiseul Casei de pensii de care apartineti. Daca motivul este ca adeverinta nu este intocmita corect trebuie sa o inlocuiti cu una corecta iar daca motivul nu este forma de redactare a adeverintei depuneti o contestatie la registratura Casei de pensii adresata Comisiei Centrale de Contestatii.
Nu este clar motivul pentru care nu a fost luata in calcul aceasta perioada.
Daca nu a fost luata in calcul din cauza ca nu ati depus actele doveditoare, le depuneti impreuna cu o cerere de recalculare.
Daca actele doveditoare au fost depuse si nu au fost avute in vedere la calculul pensiei, cereti mai intai explicatii la ghiseul Casei de pensii de care apartineti. Daca motivul este ca adeverinta nu este intocmita corect trebuie sa o inlocuiti cu una corecta iar daca motivul nu este forma de redactare a adeverintei depuneti o contestatie la registratura Casei de pensii adresata Comisiei Centrale de Contestatii.
Re: recalculare grupa II-a 100% neluata in calcul la stabilirea pensiei de invaliditate pentru perioada 20 martie 1976 - 01 septembrie 1980
Scris de: Disea ion la data: 09/01/2017 9:48am
Scris de: Disea ion la data: 09/01/2017 9:48am
Gen:
Data nasterii:1955
Stagiul de cotizare:39
Alte date:
Intrebare:Imi cer scuze si revin cu mai multe date.
Am depus adeverinta pentru grupa II-a 100%, perfect valabila, iar aceasta mi-a fost eliberata dupa ce mi s-a calculat pensia, pentru ca am solitat-o mai tarziu de la intreprinderea unde am lucrat.
Voiam sa stiu daca puteti sa ma ajutati sa pot afla prin programul gratuit de calculare pensii, punctajul privind grupa II-a in perioada mentionata si suma pe care ar trebui sa o primesc in plus la pensie pentru aceasta perioada avand la dispozitie punctajul mediu anual de 2.37304 si valoarea punctului de pensie de 1000 lei. Va multumesc !
Data nasterii:1955
Stagiul de cotizare:39
Alte date:
Intrebare:Imi cer scuze si revin cu mai multe date.
Am depus adeverinta pentru grupa II-a 100%, perfect valabila, iar aceasta mi-a fost eliberata dupa ce mi s-a calculat pensia, pentru ca am solitat-o mai tarziu de la intreprinderea unde am lucrat.
Voiam sa stiu daca puteti sa ma ajutati sa pot afla prin programul gratuit de calculare pensii, punctajul privind grupa II-a in perioada mentionata si suma pe care ar trebui sa o primesc in plus la pensie pentru aceasta perioada avand la dispozitie punctajul mediu anual de 2.37304 si valoarea punctului de pensie de 1000 lei. Va multumesc !
Scris de: Disea Ion la data: 09/01/2017 10:34am
Scris de: Disea Ion la data: 09/01/2017 10:34am
Gen:
Stagiul de cotizare: 39 ani
Alte date:
Intrebare:
Am omis sa va trec numarul total de puncte.
Numar total de puncte realizate: 77.62269, indice de corectie 1.07
Stagiul de cotizare: 39 ani
Alte date:
Intrebare:
Am omis sa va trec numarul total de puncte.
Numar total de puncte realizate: 77.62269, indice de corectie 1.07
Scris de: la pensie la data: 09/02/2017 7:40am
Scris de: la pensie la data: 09/02/2017 7:40am
Datele precizate de dv nu ne ajuta la calculul punctajului suplimentar pentru grupa de munca. Acesta se calculeaza prin majorarea cu 25 % a punctajelor lunare pe perioada in care ati lucrat in grupa II de munca iar noi nu cunoastem nici perioada lucrata in gr II sub forma de la zi/luna/an pana la zi/luna/an si nici punctajele lunare pe perioada lucrata in grupa II de munca.
Pentru acest calcul ne ajuta datele introduse in programul de pe site dar din pacate in cazul dv datele introduse inainte de toamna anului 2014 au fost sterse din cauza unei defectiuni pe serverul pe care se afla atunci acest site.
Pentru a va putea ajuta va rugam sa incercati sa reintroduceti in programul de pe site cel putin datele de la angajare pana la sfarsitul perioada lucrata in gr II de munca. dupa care reveniti si ne comunicati perioada lucrata in grupa II de munca.
Pentru acest calcul ne ajuta datele introduse in programul de pe site dar din pacate in cazul dv datele introduse inainte de toamna anului 2014 au fost sterse din cauza unei defectiuni pe serverul pe care se afla atunci acest site.
Pentru a va putea ajuta va rugam sa incercati sa reintroduceti in programul de pe site cel putin datele de la angajare pana la sfarsitul perioada lucrata in gr II de munca. dupa care reveniti si ne comunicati perioada lucrata in grupa II de munca.